Veggielicious: 1e editie

Steeds meer mensen doen enthousiast mee aan Donderdag Veggiedag en eten één of meerdere dagen per week lekker vegetarisch. Veggielicious speelt daarop in. Het is de consumentenbeurs voor iedereen die graag méér plantaardige en minder dierlijke voeding wil eten. Of dat nu voor de gezondheid, het milieu of het dierenwelzijn is.

De beurs waar vegetarische voeding, veggiekookboeken, veggieschoenen, veggiereizen, plantaardige dranken, biotextiel, bio verzorgings- producten, ecologische onderhouds- producten, biozaden, biowijnen, fair trade producten... en andere veggievriendelijke en plantaardige producten worden voorgesteld wordt georganiseerd in opdracht van EVA vzw, de organisatie achter de Donderdag Veggiedagcampagne.

Nieuws

27 september 2012

Deelnemers Do-It-Yourself markt zijn gekend!

Van restyling van oude spullen tot artisanale kruidenbereidingen, van plantaardige cookies tot schitterende juwelen, van zelfgemaakte appelcider tot verzorgingsproducten,... de particulieren op de Do-It-Yourself markt brengen graag hun verhaal en nemen u mee in hun creatieve wereld! Neem een kijkje bij de exposantenlijst en ontdek welke leuke ideeën u kunt opdoen om zelf aan de slag te gaan!

26 september 2012

Club FM brengt Veggielicious in de ether!

Beluister onze radiospot.

20 augustus 2012

Kook-het-voort

Clara Cleymans en Dimitri Leue zijn benieuwd naar ons Kook-het-voort en gaan de uitdaging aan! Nemen ze deel als duo of niet? Ze zijn alvast van plan om de lekkere vegetarische maaltijd te ontdekken, te bereiden en de kook-het-voort verder te zetten!

> meer nieuws over Veggielicious

De vraag naar ecologische en duurzame producten en vooral duurzame voeding stijgt snel. Voor al wie actief is in deze sector is Veggielicious het gedroomde platform om producten en diensten voor te stellen. Bezoekers krijgen een perfect overzicht van het huidige marktaanbod en de laatste nieuwtjes. Een unieke kans om vertrouwde en nieuwe producten te proeven en te beoordelen. Met een uitgebreid programma van kookdemo's, workshops en lezingen kan iedereen naar eigen interesse zijn dag invullen.